Tanár, Tréner, Life és Buseiness coach, Művelődésszervező, NILD tanulási fejlesztő

(NILD 1 – 2. Blokk – NILD Ovi – Csoportos NILD – Mozgásos NILD – Taktilis NILD)

Üdvözöllek! Hári-Kapusi Gabriella vagyok.

Fiatalkorom óta ösztönzök, motiválok és támogatok embereket, csoportokat és közösségeket.

Andragógusként, pedagógusként és trénerként diáktréningeket, pedagógus továbbképzéseket, országos iskolai programok tréningjeit és céges képzéseket tartottam.

Közösségépítőként, egyesületi vezetőként segítem a különböző közösségeket és a generációk közötti tudás megosztást.

Családunk fejlesztőházával a gyerekek és a felnőttek fejlődését támogatom egyéni és csoportos fejlesztések, foglalkozások, terápiák révén, illetve segítem az oktatók munkáját.

Egyéni fejlesztőként személyesen is támogatom a különböző generációkat, mert hiszek az életfogytig tartó tanulásban, a folyamatos kompetencia fejlesztésben és a komplex támogatásában.

Fontosnak tartom, hogy én magam is folyamatosan fejlődjek, ezért jelenleg tanulmányaimat folytatom a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kának fejlesztőpedagógus szakirányú továbbképzésén, valamint munkámmal és a NILD Hungary akkreditált szakmai blokkos továbbképzései, workshopjai által dolgozok a NILD Minősített Terapeuta cím eléréséért.

NILD tanulási fejlesztésre szeretettel várom az iskolába készülő óvodásokat, a tanulási nehézséggel küzdő iskolásokat, illetve a jobb iskolai teljesítményt elérni vágyó fiatalokat.

A tanulási fejlesztés szülői konzultációval és NILD bemeneti vizsgálattal (benne fonológiai tudatosság teszttel) kezdődik. (Ez önmagában is kérhető.)

Ezt követően a foglalkozásra jelentkezők számára tanulási terápiás fejlesztési tervet készítek. Az első foglalkozások szülők jelenlétében történnek a módszer megismertetéséhez és a központi technikák otthoni gyakorlásához, ellenőrzéséhez.

Life és Business coachingra szeretettel várom a fejlődni vágyó felnőtteket, akik…

  • (újra) megismernék önmagukat,
  • tudatosabbak akarnak lenni,
  • változtatnának vagy újrakezdenék,
  • egyensúlyt teremtenének,
  • meg akarják találni a fókuszt,
  • elakadással, nehézséggel, kihívással küzdenek,
  • elengedék végre.

Tel: +3630/231-0404