NILD 1 és ovi tanulási fejlesztő, Life és business coach, Tréner, Tanár, Művelődésszervező, Népi játszóház vezető

Üdvözöllek! Hári-Kapusi Gabriella vagyok.

Fiatalkorom óta ösztönzök, motiválok és támogatok embereket, csoportokat és közösségeket.

Pedagógusként és trénerként diáktréningeket, pedagógus továbbképzéseket, országos iskolai programok tréningjeit és céges képzéseket tartottam.

Közösségépítőként, egyesületi vezetőként segítem a különböző közösségeket és a generációk közötti tudás megosztást.

Családunk fejlesztőházával a gyerekek és a felnőttek fejlődését támogatom egyéni és csoportos fejlesztések, foglalkozások, terápiák révén, illetve segítem az oktatók munkáját.

Egyéni fejlesztőként személyesen is támogatom a különböző generációkat, mert hiszek az életfogytig tartó tanulásban, a folyamatos kompetencia fejlesztésben és a komplex támogatásában.

NILD fejlesztésre szeretettel várom az iskolába készülő óvodásokat, a tanulási nehézséggel küzdő iskolásokat, illetve a jobb iskolai teljesítményt elérni vágyó fiatalokat. A tanulási fejlesztés szülői konzultációval és NILD bemeneti vizsgálattal (benne fonológiai tudatosság teszttel) kezdődik. (Ez önmagában is kérhető.) Ezt követően a foglalkozásra jelentkezők számára tanulási terápiás fejlesztési tervet készítek. Az első foglalkozások szülők jelenlétében történnek a módszer megismertetéséhez és a központi technikák otthoni gyakorlásához, ellenőrzéséhez.

Life és Business coachingra szeretettel várom a fejlődni vágyó felnőtteket, akik (újra) megismernék önmagukat, akik tudatosabbak akarnak lenni, akik változtatnának vagy újrakezdenék, akik egyensúlyt teremtenének, akik meg akarják találni a fókuszt, akik elakadással, nehézséggel, kihívással küzdenek, akik elengedék végre, akik vállalkoznának.

Tel: +3630/231-0404