Jelentkezés

A Kék Vacok Fejlesztő, Oktató és Támogatóházba meghirdetett egyéni, páros és csoportos foglalkozásokra, fejlesztésekre, konzultációkra, szolgáltatásokra, tréningekre, terápiákra, tanácsadásokra és egyéb programokra az oktatók telefonos és e-mailes elérhetőségein lehet érdeklődni és jelentkezni.

Csoportos foglalkozásokra online is be lehet jelentkezni a csoportos órarendünkben: Bejelentkezés – Kék Vacok (kekvacok.hu)

Érkezés

Kérjük, hogy időben, pontosan érkezzetek, lehetőleg az egyeztetett időpont megkezdése előtt 5-10 perccel.

A Kék Vacok Fejlesztő, Oktató és Támogatóházba történő belépést követően mindenkitől – oktatók, gyermekek, gyermekeket kísérő felnőttek, felnőttek – kérjük, a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát, illetve a kinti cipő lehúzását és elhelyezését a bejáratnál található cipőtartó állványra!

A ház belső tereibe (folyosó, öltöző, konyha, szobák, mosdó) kinti cipővel belépni tilos!

A foglalkozások pontosan kezdődnek, hosszabbításra nincs lehetőség. Késés esetén is a teljes óradíj megfizetése szükséges. A gyermekek és szüleik a foglalkozások megkezdéséig kizárólag a váróhelyiségben tartózkodhatnak, a váróhelyiségben tartózkodó gyermekért a várakozási idő alatt a gondviselő, kísérő felelős.

Lemondás

A Kék Vacok Fejlesztő, Oktató és Támogatóházban tartott foglalkozások és szolgáltatások során az oktatóink igyekeznek minél rugalmasabbak lenni, munkájuk megfelelő végzéséhez pedig az alábbi együttműködési szabályok betartására kérünk benneteket:

  • Sajnos vannak olyan élethelyzetek, amikor nem tudtok foglalkozásra jönni. Megértjük. Kérünk, hogy ilyen esetben legalább 24 órával az időpont előtt intézzétek a lemondást írásban (SMS, e-mail, üzenet) az oktató elérhetőségén, hogy az időpontot esetleg fel tudjuk/tudják ajánlani másoknak, illetve csoportos óra esetén az oktatók tudják, hogy hány főre készüljenek.
  • Késést maximum 10 percig tudunk elfogadni, de a foglalkozás ennyivel rövidebb lesz, mivel a következő időpontban már más gyerek/ügyfél/oktató/ érkezik.
  • 24 órán belüli lemondás esetén a foglalkozás/szolgáltatás 50%-át az oktatók fel fogják számolni a következő alkalommal, mivel ilyen esetben már nem tudják lemondani a szobabérlést és másik gyereket/ügyfelet sem tudnak beszervezni az időpontra.
  • Egyéni foglalkozás/szolgáltatás aznapi lemondása esetén, az orvos által igazoltat tudjuk figyelembe venni, ebben az esetben az oktatók csak a bérleti díj árát fogják felszámolni (2 000 Ft). Az orvosi igazolást fotózva, szkennelve kérjük, küldjétek el üzenetben vagy e-mailben az oktató elérhetőségeire.
  • A csoportos foglalkozások lemondási szabályzata foglalkozástípusonként eltérő lehet. Erről bővebb információt a foglalkozás oktatója nyújt számotokra.
  • Minden foglalkozást/szolgáltatást csak abban az esetben tudunk vállalni, hogyha megismertétek annak feltételeit, lemondási szabályzatát és írásbeli beleegyező nyilatkozatotokkal az elfogadtátok.
  • Minden fejlesztés csak akkor lehet hatékony, ha megvan benne a rendszeresség. Éppen ezért az oktatók nem tartják jónak, ha „nincs kedvem menni”, „most más programot szerveztünk”, vagy „elfelejtettem” okok miatt mondjátok le a foglalkozást. Érdemi változást csak rendszeres foglalkozás során remélhető.

Kérjük lemondásaitokat, a fentiek szerint intézzétek.

Amennyiben a foglalkozás oktatóink részéről kerül lemondásra pótlási lehetőséget biztosítunk és jóváírjuk a befizetett összeget. A foglalkozásokon részt vevők pótló időpontjainak, esetlegesen a jóváírásnak megbeszélése egyéni/ csoportos megállapodással történik.

Kérjük, hogy a foglalkozások lemondása minden esetben írásban (SMS-ben, üzenetben, vagy e-mail-ben) történjen az esetleges félreértések elkerülése érdekében, melyet megtehetnek a foglalkozás oktatójának elérhetőségén.

Betegség

Fertőző beteg, lázas gyermek/ügyfél és hozzátartozó nem tartózkodhat a Ház területén!

Várakozás

A várakozás ideje alatt a közös helyiségekben (folyosó, öltöző, nappali, mosdó) a várakozó felnőtteket és gyerekeket kérjük, hogy hangos beszéddel, telefonálással ne zavarják az oktatók munkáját és a foglalkozáson résztvevőket.

Értéktárgyak

Veszélyes tárgyakat a Ház területére hozni tilos! Értékekért, a váróhelyiségben felejtett tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A Ház eszközeit mindenki saját felelősségére használhatja, kizárólag valamely oktató/szakember felügyelete alatt! Rongálás, az eszközök nem rendeltetésszerű használata esetén a szülő/ügyfél köteles megfizetni az okozott kárt.

Tisztaság

Kérjük, ügyeljünk a tisztaság megőrzésére!

Étel/ital fogyasztása kizárólag a váróhelyiségben lehetséges.
Kérjük, hogy az evéshez/iváshoz használt eszközöket a konyhában mosogassátok el.
Kérjük, hogy a környezetet tartsátok tisztán, ügyeljenek a rendre, hogy az utánatok érkezők is élvezhessék azt.

Utcai cipőben a fejlesztő helyiségekbe belépni tilos!

Kérjük, a gyermekeknek váltócipőt/ zoknit /papucsot szíveskedjetek hozni!

Elfogadás

A házirendet a Kék Vacok Fejlesztő, Oktató és Támogatóházba való belépéssel mindenki magára vonatkozóan elfogadja.

A házirend betartása kötelező! Aki megsérti a házirendet, nem tanúsít együttműködést a Kék Vacok Fejlesztő, Oktató és Támogatóházba tulajdonosaival és oktatóival, a továbbiakban nem veheti igénybe házunk szolgáltatásait.