Meditációs kör vezető, Hangterápia és Hangpancsi foglalkozásvezető /vezetett relaxációs technikák a hangterápia eszközeivel/

Körülbelül 20 éve keresem az emberi boldogság támájában a kérdéseket és válaszokat.

Fiatalon elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, akkoriban a karrierem miatt volt fontos a jó diploma megszerzése, a tanulási módszertanok kiaknázása, a leghatékonyabb működés felkutatása. Marketing szakos közgazdászként diplomamunkámat a fogyasztói döntések pszichológiája témában írtam.

Később kezdett érdekelni az ember saját boldogsága érdekében meghozott döntéseinek pszichológiája is:

  • Miért törekszünk folyton valamilyen cél felé?
  • Miért nem vagyunk maradéktalanul boldogok, akkor sem ha elértük azt?
  • Miért érezzük rosszul magunkat, miért nem tudunk soha megpihenni?
  • Miért rohanunk folyton az életünk során?

Tanultam a nyugati pszichológiáról, szomatodrámát és ultrarövid terápiát Dr. Buda Lászlónál, belekóstoltam a Hellinger-féle családállítás módszerébe is.

Dr. Komin Vlagyimirnál-nál légzésterápiát tanultam, hogyan tudunk a különböző légzésekkel mélyebb tudatszintekre jutni, és az ott talált információkkal dolgozni.

Bámulatos tanáraim voltak ők, akik az egész életüket arra tették fel, hogy ezekre a kérdésekre választ találjanak, és megosszák a talált megoldókulcsokat a világgal.

Végül minden módszer ugyanoda vezetett: A megoldás mindig bennünk van, belőlünk indul ki és tud megtörténni. Az igazi áttörést 3 indiai utazásom hozta, ahol soha nem tapasztalt mélységekben merültem el az önismeret, önreflexió, meditáció világában.

Az indiai Oneness Egyetemmel azóta is, folyamatosan online tanfolyamok során, és egyéb európai helyszíneken képzem magam, és jogosultságot szereztem, hogy ezt a tudást átadjam. Az itt tanultakat ötvözöm a hangtálak világával.  Hiszek benne, hogy tennünk kell azért, hogy minden nap jól érezhessük magunkat a bőrünkben, akkor tudjuk ezt a nyugodt, kellemes állapotot kiterjeszteni családunkra, barátainkra, munkakörnyezetünkre.

Egyik kedvenc indiai tanításom, hogy csak abból tudsz adni, és csak azt tudod adni a környezetednek, ami benned van. Ezért kezdd mindig Önmagaddal a munkát.

Tel: +3670/513-1321

Email: krisztina.vasas@gmail.com

Instagram: hangtalvarazs.debrecen