Meditációs kör vezető, Yin jógaoktató, Hangterápia és Hangpancsi foglalkozásvezető /vezetett relaxációs technikák a hangterápia eszközeivel/

Fiatalon elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, akkoriban a karrierem miatt volt fontos a jó diploma megszerzése, a tanulási módszertanok kiaknázása, a leghatékonyabb működés felkutatása. Marketing szakos közgazdászként diplomamunkámat a fogyasztói döntések pszichológiája témában írtam.

Körülbelül 20 éve keresem az emberi boldogság támájában a kérdéseket és válaszokat.

  • Miért törekszünk folyton valamilyen cél felé?
  • Miért nem vagyunk maradéktalanul boldogok, akkor sem ha elértük azt?
  • Miért érezzük rosszul magunkat, miért nem tudunk soha megpihenni?
  • Miért rohanunk folyton az életünk során?

A válaszokat a meditáció segítségével 8 évvel ezelőtt kezdtem megtalálni, az Indiában található Egység Egyetem /Oneness University/ magyar nyelvű kurzusait Gálik Klára egység trénerrel éveken keresztül, folyamatos, kitartó gyakorlással végeztem Budapesten.

Dr. Komin Vlagyimirnál-nál légzésterápiát tanultam, hogyan tudunk a különböző légzésekkel mélyebb tudatszintekre jutni, és az ott talált információkkal dolgozni.

Emellett pár éve a jóga és a tibeti hangtálak kerültek érdeklődésem középpontjába, mely módszerek beszéd nélkül, mégis nagyon mély szinten hatnak, gyógyítanak. A tibeti hangtálak gyógyító erejéről a legnevesebb magyar szakemberektől tanultam: Bálint Györgyitől, Balla Tibortól, Szedlacsek Katalin hangterapeutától, aki a Hangpancsi megálmodója is /kifejezetten gyerekek részére szóló hangtál programok/.

A yin jóga világába pedig Kata van Doesselaar nemzetközi jógaoktató, légzés terapeuta vezetett be, aki Magyarországon elsőként képzett yin jógaoktatókat.

Végül minden tanult módszer ugyanoda vezetett:  A megoldás mindig bennünk van, belőlünk indul ki és tud megtörténni.

3 indiai utazásom során soha nem tapasztalt mélységekben merültem el az önismeret, önreflexió, meditáció világában, és szeretném megosztani másokkal is ezt az élményt.  Hiszek benne, hogy tennünk kell azért, hogy minden nap jól érezhessük magunkat a bőrünkben, akkor tudjuk ezt a nyugodt, kellemes állapotot kiterjeszteni családunkra, barátainkra, munkakörnyezetünkre. Egyik kedvenc indiai tanításom, hogy csak abból tudsz adni, és csak azt tudod adni a környezetednek, ami benned van. Ezért kezdd mindig Önmagaddal a munkát.

Keress bátran ha belekóstolnál a meditáció, a yin jóga vagy a tibeti hangtálak világába, kezdő, csoportos foglalkozásaimon, vagy egyéni formában.

Tel: +3670/513-1321

Email: krisztina.vasas@gmail.com

Instagram: hangtalvarazs.debrecen