Mentálhigiénés szakember, Fejlesztőpedagógus, Óvodapedagógus, Szociálpedagógus

Több mint 30 éve foglalkozom gyermekekkel.

Fontosnak tartom a játékosságot, a kommunikációt, az apró dolgok észrevételét és örömét. Hiszem, hogy önmagunk ismerete, elfogadása, szeretete az egyik legfontosabb dolog, s ez vihet bennünket előre az utunk során.

Tanulmányaimat az óvodapedagógia és a szociálpedagógia mellett – belső igényből fakadóan – a mentálhigiéné területén és a fejlesztőpedagógiában szereztem. Saját önismereti úton szerzett tapasztalataim is segítenek abban, hogy felismerhetővé váljanak az  összefüggések.

Úgy gondolom, hogy a lelkünkkel való kapcsolatunk, foglalkozásunk hosszú távú „ befektetés” . Nem rajzolódik ki azonnal, évek hosszú során felépített, lerombolt, újra összerakott „építőjáték.” Örömmel tapasztalom, hogy felnőttek is keresik az alkalmakat az elcsendesedésre, az én ismeret felfedezésére, szívesen csatlakoznak az általam meghirdetett Szülői körhöz.  

Szeretettel várom a gyermekeket és felnőtteket egyéni és csoportos foglalkozásaimra: 

  • Fejlesztőpedagógiai tevékenység során a részképességek elmaradásával foglalkozunk játékosan felépítve a foglalkozásokat, szorongásoldással, mentálhigiénés szemlélettel
  • Iskola előtt álló gyermekek részképességének felmérése – tanácsadással
  • Mentálhigiénés szaktanácsadás: lelki egészség megőrzése, preventív tevékenységek, érzelmi elakadásban való segítségadás, segítő beszélgetés, testi-lelki egyensúly megtartása, saját működésünk megismerése, stesszhelyzetek kezelése, nevelési helyzetek
  • Érzelmi tarisznya “mini tábor” havonta egy alkalommal, ahol a jó hangulat garantált.
  • Mosolykert, ahol te vagy a fontos! SZÜLŐI KÖR – játékos beszélgető kör nagycsoportos gyermekek részére : erősségek felszínre hozása, én – erősítő gyakorlatok, játékok, mesék, dalok, versek. A foglalkozások által a szorongás oldódik a pozitív tulajdonságaink még inkább megerősíthetők.

E-mail: andrea.bezzeg75@gmail.com

Tel: +3620/994-0065