Az agykontroll egy tudományos, hatékony stresszkezelő, elmefejlesztő módszer.

Nem kötődik hithez, valláshoz, világnézethez.

A két napos gyermekagykontroll-tanfolyamon a gyerekek életkorukhoz, életkori sajátosságaikhoz igazítva játékosan, csoportban (10-12 fő) interaktív módon ismerkednek meg az agykontroll-technikákkal, az elme működésének néhány kulcsfontosságú alaptörvényével.

A tanfolyamon megtanulnak relaxálni, illetve olyan lépésről-lépésre követhető technikákat sajátítanak el, amikkel problémáikat hatékonyabban tudják megoldani, jobban tudják irányítani önmagukat, tevékenységeiket, nagyobb önismeretre tesznek szert, nyugodtabbak, összeszedettebbek, magabiztosabbak lesznek.

Segítségül szolgál a módszer a koncentráció, -a tanulási készség, memória fejlesztésében, rossz szokások megszüntetésében, a stressz és indulatkezelésben.

A 2. nap végén Agykontroll Szervezet által nyilvántartott fényképes igazolványt kapnak a gyerekek, ezzel az országban bárhol meghirdetett tanfolyamon kedvezményesen ismételhetnek, eleveníthetik fel tudásukat.

Mindkét napon 09.00-16.00 tartanak a foglalkozások. Kb. 1 órás blokk után 15-20 perces szünetek vannak🧘, az ebédszünet kb. 40-45 perces🍔.

Ár: 34.000 ft/ gyerkőc
testvéreknek: 30.000 ft /gyerkőc
ismétlő gyerekek: 15.000 ft

Kertészné Magyar Judit

HÁZIRENDÜNK

ÁRAINK