Egyéni és páros hangmasszázs kezelés

Hangolt és hangmagasság szerinti rendbe állított  tibeti, kézzel készített hangtálakkal dolgozom az egyéni vagy páros foglalkozásokon, melyeket egyéb kiegészítő hangszerek kísérnek /csengők, dobok, esőbot/. A hangok harmonizálnak, ellazítanak, ott hatnak, ahol az agyalás, túlgondolás, az elme már nem visz előre.

Testünk tömegének több mint a fele víz. Kipróbálhatjuk egy egyszerű teszttel, hogyan rendezi egy vízzel megtöltött hangtál rezgéseivel valódi rendbe a vízben lévő virágszirmokat vagy más anyagot. Ezt teszi az emberi szervezettel is. Rendet teremt ott, ahol addig valamilyen rendezetlenség, feszültség, hiány volt. Magzat korunktól reagálunk a hangokra, gondoljunk csak bele, sokszor dúdolással derítjük jobb kedvre önmagunkat, gyermekeinket, vagy egy jó koncert után feltöltődve térünk haza.

A hangtálak könnyen és rövid idő alatt hozzáférnek olyan mély rétegeinkhez, amit más módszerekkel nehéz lenne elérni. Kifejezetten sokat segíthet álmatlanság, szorongás, stressz, krónikus fáradtság, kreativitás hiány esetén. De bárki számára jó szívvel ajánlom, aki egyszerűen csak szeretne feltöltődni, minőségi változást elérni az aktuális érzelmi vagy fizikai állapotában.

Ellenjavallatok:

  • Friss műtét utáni első 2 hét
  • Állapotos nők esetén az első 3 hónap
  • Súlyos szívritmus zavar, pacemaker használat
  • Súlyos pszichiátriai zavar

Vasas Krisztina

HÁZIRENDÜNK

ÁRAINK